Vind jij Vaderdag maar een burgerlijke aangelegenheid? Een commercieel uitgebuit evenement zonder toegevoegde waarde voor jouw vader-kind-band? Verbreek dan het stereotype en vier het toch! Bij Café Brandpunt uiteraard, voor een niet al te burgerlijk tintje. Nodig je pa uit voor deze echte mannengerechten.

Hamburgertje delen
Het klinkt als een activiteit voor verliefde stelletjes, maar we dagen je uit hoor. Neem vooral jouw broers en zussen mee en verwen jullie vader met een hamburger van 1,8 kilo op Turks brood. Een Vaderdagsensatie waar gegarandeerd nog jaren over gesproken wordt binnen de familie. Om meteen te verantwoorden dat jij heus wel gezond eet tussen de studie door is de hamburger rijkelijk belegd met de nodige groente. Een gezamenlijke Vaderdagburger dus. Het kan niet anders dan dat paps er wel pap van lust.

Beercan Chicken
Zit je niet erg breed in de broers en zussen dan hebben we nog meer echt vadervoer op het menu staan. De Amerikaanse bbq-hit Beercan Chicken. Deze chick is heerlijk gestoomd op een blikje Brand-bier en heeft dus lekker malse billetjes. Het gerecht is bedoeld voor twee personen dus je moeder hoeft er nooit vanaf te weten.

Spareribs voor echte Bourgondiërs
Is jouw pa een echte Bourgondiër en het bovenstaande te min voor zijn smaak, maar een viersterrenmenu te duur voor jouw magere stufi-loontje dan serveren wij al 33 jaar met veel succes overheerlijke spareribs aan duizenden Bourgondiërs. Mocht jouw vader beweren dat hij vroeger niet op de bar stond in Brandpunt dan zal dit gerecht voor eens en altijd de waarheid achterhalen. Je maakt ons niet wijs dat de blik van herkenning te verdoezelen is als hij opnieuw het decennia-oude recept van onze marinade proeft.

 

Welk gerecht je ook kiest: sla jullie vettige handen om een pul bier en bespreek de goede oude tijd. Jouw vader zal het fantastisch vinden en over deze Vaderdag opscheppen bij al zijn collega’s en vrienden. Haal een wit voetje en scoor direct een heerlijke maaltijd: neem contact op om te reserveren.