Kerstbomen
Op het Piusplein, recht voor onze deur, kan je de hele maand prachtige kerstbomen kopen. Er zitten continu twee heren die de mooiste bomen vanaf 1,25m inclusief voet verkopen. Naast dat het natuurlijk handig is om met je auto recht voor de deur te kunnen komen om de boom in de laden, geeft het een gezellige uitstraling, al die bomen op het plein

De Inpakkers
Samen met Opvallers hebben we een stand ingericht waar u in het weekend gratis uw cadeaus kan laten inpakken. Pak dus lekker een kop koffie, eet even een tosti en pik daarna uw ingepakte cadeaus weer op.

Schaatsbaan
Tijdens de vakantie zal er voor de kinderen een mooie schaatsbaan op het Piusplein liggen waar zelfs de professionele kunstrijders jaloers op zouden zijn. Daarnaast is de baan nog groen ook! Ook met warmer weer is deze te berijden, ideaal voor dit veranderlijke weer!

Serious Request
Ook dit jaar doen Brandpunt en Cafe Bolle weer mee met Serious Request. Samen met de lokale afdeling van het Rode Kruis kunt u deze maand gedurende de avonden gebruik maken van onze Serious Request actie. We hebben een selectie van borrels voor u klaarstaan voor slechts 2,- waarvan dan 0,50 naar het goede doel gaat.